Lækre hjemmebagte, hjemmelavede samdwich

Ingredienser

50 g gær
5 dl lunkent vand
2 spsk. olivenolie
4 kviste frisk rosmarin
1 spsk. groft salt
ca. 400 g italiensk durummel
ca. 400 g almindeligt hvedemel

Sandwich fyld til 4 sandwich:
1 bk. rucola
1 gedeost
8 udblødte soltørrede tomater
ca. 200 g svampe (f. eks. østershatte)
lidt olie
4 spsk. basilikumpesto

Fremgangsmåde

Focaccia:
Kom vandet i en røreskål, og opløs gæren heri. Tilsæt olie, salt og hakket rosmarin. Kom durummel i væsken, og rør godt. Ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen og ælt dejen, til den er glat og smidig. Kom dejen i en skål, og dæk denmed et klæde. Lad den hæve et lunt sted i ca. 1 time. Ælt dejen på et meldrysset bord, og rul den ud til en firkant, ca. 30 x 40 cm. Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad den efterhæve i 20 minutter. Prik små huller i djen med fingrene, og pensl med lidt olivenolie. bag brødet ved 190 grader (varmluft) i ca. 25 minutter. Afkøl, før der skæres 4 firkanter til sandwich.

Sandwich:
Skyl salaten, og lad den afdryppe. Skær gedeosten i skriver, halver de soltørrede tomater. Børst svampene fri for eventuelle urenheder, og rist dem på en pande i lidt olie, til de er gyldne.
Flæk brødene, og fordel rucola, gedeost, soltørrede tomater og svampe herpå. Dryp pesto over, og læg dem sammen.